Ik zoek een flexwerkplek 

Gratis webinar: Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

31 maart 2020

Arbeidsongeschiktheid en pensioen: de lievelingsonderwerpen van elke zzp’er. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering vinden ze te duur en pensioen vinden ze te ingewikkeld. Gelukkig kun je nu in een klap beide puzzeltjes oplossen. De slimme koppen van BrightPensioen en SharePeople hebben namelijk samen een oplossing bedacht.

Crowdsurance

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met Bright. Inmiddels delen al zo’n 500 leden van Bright hun risico op arbeidsongeschiktheid onderling via SharePeople. Elke maand zet elke deelnemer een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Dat inkomen wordt geschonken door de andere leden. Het geld dat niet wordt gebruikt aan giften, gaat hupsakee in je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Wil je weten hoe het precies werkt? En hoe je het zelf regelt? Kijk dan naar het webinar. Pensioenprofessor S. Zonneveld en arbeidsongeschiktheidsprofessor C. Blaauw leggen je het in een uurtje uit.

Dit kun je verwachten tijdens het webinar:

  • Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid deelt via SharePeople.
  • Hoe je pensioen via BrightPensioen werkt.
  • Hoe de combinatie BrightPensioen en SharePeople werkt.
  • En we geven antwoord op al je vragen. Hoe werkt het schenken? Hoe werkt het ziekmelden? Hoe voorkom je misbruik? Wie kan er meedoen? Hoe kun je de niet gebruikte inleg voor je pensioen gebruiken? Hoe je het risico op arbeidsongeschiktheid via SharePeople kunt delen.

Iedereen die het webinar bijwoont krijgt het e-book 'Reis rond de wereld in je beste jaren' cadeau, nummer 3 uit de Top-10 mooiste reisverhalen van Bol.com!


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord