Ik zoek een flexwerkplek 

Gratis webinar: 'Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één'

4 juni 2020

We leven in uitzonderlijke tijden. We bevinden ons in een crisis die we niet eerder hebben meegemaakt.

Dit webinar haakt in op de actualiteit. Wat heeft de coronacrisis voor gevolg voor zowel arbeidsongeschiktheid als pensioen? Wat is een goed moment om daarmee te beginnen? Wat kun je doen als je je zorgen maakt over je inkomen op korte en lange termijn?

Sjaak Zonneveld en Cosma Blaauw gaan hierop in en leggen uit wat je mogelijkheden zijn. Reserveer ongeveer een uur voor het webinar.

Over de combinatie BrightPensioen en SharePeople

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen opbouwen. Inmiddels delen al meer dan 1000 leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zet elke deelnemer een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright leden. Het geld dat niet wordt gebruikt aan giften, gaat hupsakee in je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Wil je weten hoe het precies werkt? En hoe je het zelf regelt? Kijk dan naar het webinar.

Totaal €100,- voordeel

In deze moeilijke tijd krijg je als je zowel bij BrightPensioen als bij Sharepeople deelnemer wordt €100,- korting. Bij Sharepeople €50,- op de inschrijfvergoeding.

Bij BrightPensioen betaal je – totdat er €3.000,- in je pensioenpot zit – nog geen lidmaatschap. Daarna ontvang je €50,- korting op je eerste factuur voor het lidmaatschap.

eBook cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont krijgt gratis het e-book Reis rond de wereld in je beste jaren, nummer 3 uit de Top-10 mooiste reisverhalen van Bol.com!


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord