Ik zoek een flexwerkplek 

Gratis webinar: 'Belastingaangifte voor zzp'ers'

13 mei 2020

Laten we in deze bizarre tijd niet bij de pakken neer gaan zitten en onze tijd zo slim mogelijk benutten. En de dingen die we graag uitstellen – zoals de belastingaangifte – nu maar direct doen.

Haal het maximale uit je belastingaangifte. Voor een zzp’er komen er bij je aangifte inkomstenbelasting wel wat extra dingen kijken die je bij de particuliere aangifte niet hoeft te doen.

Dit webinar van BrightPensioen wordt gegeven door Oskar Barendse, manager financiële planning bij Knab bank. Oskar kan je alles vertellen over deze aangifte en geeft tips over hoe jij maximaal geld op je aangifte kunt besparen! Ook gaat hij in op de speciale (fiscale) regelingen voor zzp’ ers, die de regering heeft aangekondigd i.v.m. de corona-crisis.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord