Ik zoek een flexwerkplek 

Gratis webinar BrightAcademy: 'Zo zet je video’s in voor jouw bedrijf'

8 september 2020

Video’s zijn niet meer weg te denken uit deze tijd. Ook voor ondernemers en bedrijven! Het zorgt voor een groter bereik, bijvoorbeeld op social media. Video’s leren, boeien, inspireren. Niet voor niets is YouTube de twee na grootste zoekmachine ter wereld.

Waarom werkt het inzetten van video’s zo goed? En hoe pak je dit zelf aan? In dit webinar van BrightPensioen vertelt filmmaker Martijn Krijtenburg je alles over video.

Over de spreker

Martijn Krijtenburg is eigenaar van KRB Producties. Sinds 2014 heeft hij met zijn bedrijf al meer dan 250 films geproduceerd voor verschillende doelgroep. Zijn doel is altijd: de doelgroep inspireren, motiveren en aanzetten tot actie.

Martijn is van nature geïnteresseerd in mensen en wat zij doen. Dit weet hij vast te leggen in pakkende films. Martijn is daarnaast docent en maakt andere ondernemers wegwijs in de wereld van videomarketing.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord