Ik zoek een flexwerkplek 

Gratis webinar: 'Zo beleggen we Bright'

25 februari 2020

Sparen voor de toekomst is verleden tijd. Een goed pensioen krijg je met sparen niet bij elkaar. Vandaar dat alle pensioeninstellingen – waaronder wij – beleggen. Maar je wilt natuurlijk geen slapeloze nachten over je zorgeloze oude dag. Vandaar dat we slim beleggen door flink te spreiden, door voor 100% duurzaam te gaan, door vaak te herbalanceren en door te kiezen voor de lange termijn.

In dit webinar leggen we onze beleggingsstrategie uit en beantwoorden we vragen zoals:

  • Waar beleggen we in?
  • Wie bepaalt dat?
  • Hoe beperken we de risico’s?
  • Wat doet Bright anders dan anderen?

Gast webinar

Martijn Rozemuller is gast tijdens dit webinar. Martijn is oprichter van Think ETF’s, de eerste Nederlandse aanbieders van Exchange Traded Funds (indexbeleggingen). De ETF’s van Think maken deel uit van de portefeuille van Bright.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord