Ik zoek een flexwerkplek 

Gratis webinar: 'Zo beleggen we Bright'

28 januari 2020

Beleggen is nodig voor een goed pensioen. Pensioen bestaat namelijk voor het grootste deel uit rendement. Maar hoe belegt BrightPensioen? Waar beleggen ze in? Wie bepaalt dat? Hoe beperken ze de risico's? En wat doet Bright anders dan anderen? In dit webinar worden al deze vragen beantwoord.

Martijn Rozemuller is gast tijdens dit webinar. Martijn is oprichter van Think ETF’s, de eerste Nederlandse aanbieders van Exchange Traded Funds (indexbeleggingen). De ETF’s van Think maken deel uit van de portefeuille van Bright.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord