Ik zoek een flexwerkplek 

GEANNULEERD Rabobank Startersevenement

30 maart 2020

Leer in één avond hoe je succesvol kunt starten als ondernemer

Ben je ondernemer of denk je hier al enige tijd over na? Dan mag je deze avond niet missen. Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden & Lek en Merwede zetten de deuren wijd open voor (oriënterende) starters uit de regio. Tijdens deze avond staan informeren, inspireren en netwerken centraal. Je bent van harte uitgenodigd!

Tijdens dit evenement leer je meer over:

 • Wat moet ik regelen met de Belastingdienst?
 • Hoe kom ik aan klanten?
 • Hoe presenteer ik mij online als ondernemer?
 • Hoe belasting moet ik betalen?
 • Hoe maak ik een succesvol ondernemingsplan?
 • Hoe onderscheid ik me in een volle markt?

Vergroot je kennis en volg 2 workshops.

Datum en locatie

Een datum voor dit startersevenement volgt, locatie is Landvast, Haven 4 in Alblasserdam

Programma

 • 19:00 uur       Inloop
 • 19:30 uur       Opening
 • 19:45 uur       Start eerste ronde workshops 
 • 20:30 uur       Start tweede ronde workshops 
 • 21:15 uur       Afsluiting en netwerkcafé
 • 22:30 uur       Einde

Stel tijdens het netwerkcafé je vragen aan de aanwezige specialisten en ga in gesprek met andere (startende) ondernemers.

Workshops

Nieuwsgierig geworden welke workshops je kunt volgen? Kies onderstaand de 2 workshops die jou interesse hebben.

Goede start met belastingen! 
Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo krijg je te maken met administratieve en fiscale verplichtingen. Maar wist je dat je vooral veel rechten hebt als ondernemer en je geld kunt verdienen door de juiste regels toe te passen? Tijdens deze workshop gaat Joeri Goede in op het fiscale deel van het ondernemerschap. Je krijgt informatie en tips over btw en inkomstenbelasting, maar ook over de diverse aftrekposten die voor jou gelden.

Succesvol acquireren doe je zo!
Hoe onderscheid jij je in een volle markt? Hoe kom je aan klanten? Hoe zorg je dat je bedrijf groeit? In deze workshop leert Lisette Brattinga je hoe je het fundament van je bedrijft legt en worden een aantal groei- en marketingstrategieën besproken.

Succesvol online
Hoe zorg jij ervoor dat je online een goede eerste indruk achterlaat en dat jouw netwerk je ziet als specialist.  Hoe trek jij klanten aan met je website en social media? Martijn Pennekamp vertelt je hoe je jouw website inricht om bezoekers te overtuigen om klant te worden. En hij geeft je tips over de inzet van social media, waar je direct mee aan de slag kan.

Kansen in kaart brengen met het ondernemingsplan!
Tijdens deze interactieve workshop van de Rabobank krijg je meer inzicht in het ondernemingsplan. We nemen je mee aan de hand van bouwstenen breng je de kansen voor jouw bedrijf in kaart. Aan het eind van de workshop weet je welke bedrijfsonderdelen in jouw organisatie van groot belang zijn en waar eventuele bijsturing nodig is.

Interesse

Wil je alle tips voor jouw nieuwe onderneming niet missen? Meld je dan via onderstaande knop aan voor dit startersevenement. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.
Zodra we een nieuwe datum hebben gepland, zullen we je vrijblijvend informeren.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord