Ik zoek een flexwerkplek 

Webinar: Arbeidsongeschiktheid en pensioen in één

20 november 2020

Twee zaken die veel zzp’ers en ondernemers het liefst voor zich uit schuiven: pensioen en arbeidsongeschiktheid. Ingewikkeld, duur, saai. En dus weinig zin om erin te duiken. Snappen we helemaal. Maar we hebben goed nieuws.

Sjaak Zonneveld en Cosmas Blaauw leggen in een uurtje uit wat je mogelijkheden zijn. Niet ingewikkeld, niet saai. En ook niet duur.

BrightPensioen en SharePeople

SharePeople is een ‘crowdsurance’ platform. Waarbij zzp’ers op een unieke – en voordelige – manier hun arbeidsongeschiktheid regelen. SharePeople werkt samen met BrightPensioen, waar zzp’ers en ondernemers pensioen kunnen opbouwen. Inmiddels delen al zo’n 1000(!) leden van Bright onderling hun risico op arbeidsongeschiktheid.

Elke maand zetten deelnemers een bedrag opzij voor eventuele zieken. Als een lid ziek wordt, dan krijgt hij of zij een maandelijks inkomen. Geschonken door andere Bright-leden. Het geld dat niet wordt gebruikt hiervoor, kan naar je pensioenpot. Zo sla je dus twee financiële vliegen in een klap.

Weten hoe het precies werkt? En hoe je dit zelf regelt? Meld je aan voor het webinar.

Webinar aanbieding

Tijdens het webinar komen we met een speciale webinar aanbieding die tot het eind van het jaar geldt.

E-book cadeau: Reis rond de wereld in je beste jaren

Iedereen die het webinar bijwoont, krijgt gratis het e-book: Reis rond de wereld in je beste jaren. Nummer drie in de top tien mooiste reisverhalen voor thuis van Bol.com.

Tijdstip webinar

Het webinar begint om 11.00 uur en duurt maximaal 1,5 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Tip: op zoek naar nog meer inspirerende webinars tijdens de Global Entrepreneurship week? Kijk op de agenda en meld je aan.

 


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord