Ik zoek een flexwerkplek 

Webinar: Belastingen en administratie

19 november 2020

Als je een bedrijf start, moet je direct veel zaken regelen. Zo moet je je aanmelden bij De Belastingdienst en heb je administratieve en fiscale verplichtingen. Tijdens dit webinar van het Startersloket wordt het fiscale deel van het ondernemerschap besproken. Zo krijg je informatie over bijvoorbeeld de btw en de inkomstenbelasting, maar ook over de belangrijkste fiscale regelingen die voor jou gelden.

Voor wie?
Dit webinar is voor iedereen die zich orienteert op het ondernemerschap of net gestart is en meer wilt weten over de fiscale regelingen voor zzp'ers.

De volgende onderwerpen worden behandeld:

  • Inkomstenbelasting en omzetbelasting (btw)
  • Aftrekbare kosten en voorbelasting btw
  • Administratie
  • Belastingaangifte

Tijdstip webinar
Het webinar wordt gegeven door Joeri Goede, ondernemersadviseur bij het Startersloket, begint om 10.00 uur en duurt maximaal 1,5 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Tip: op zoek naar nog meer inspirerende webinars tijdens de Global Entrepreneurship week? Kijk op de agenda en meld je aan.

 


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord