Ik zoek een flexwerkplek 

Webinar: Financier jouw onderneming de crisis door met behulp van factoring

17 november 2020

Wat is factoring nu precies? En is factoring niet alleen bedoeld voor grote bedrijven met miljoenen euro's aan facturen? Zeker niet. Ook voor jou als zzp'er kan factoring interessant zijn. In dit webinar van Freelance Factoring word je duidelijk wat factoring is, hoe het werkt en hoe je er als zzp'er je voordeel mee kunt doen.

Voor wie?
Dit webinar is bedoeld voor zzp'ers die geïnteresseerd zijn in het overbruggen van hun betalingstermijn. Dit kan verschillende voordelen hebben, bijvoorbeeld een mogelijkheid om sneller aan verplichtingen te voldoen, grotere opdrachten te kunnen aannemen of nieuwe investeringen te doen. Voor zzp'ers die niet gek zijn op het nabellen van facturen en het bijhouden van openstaande posten is dit webinar ook interessant.

Wat gaan we bespreken?

  • korte introductie;
  • uitleg wat factoring is met voorbeeld cases;
  • voor- en nadelen van factoring;
  • aanvullende diensten van factoring, debiteurenbeheer en faillissementsrisico;
  • hoe verloopt het proces bij FreelanceFactoring en hoe meld je je aan.

Interactieve Flyer
Iedereen die tot het einde het webinar volgt en interesse heeft in factoring, krijgt een flyer. Hierin kan je rustig nalezen wat er is besproken in het webinar. In deze flyer staat ook hoe je in contact kan komen met één van de accountamangers voor een persoonlijk gesprek over jouw situatie en mogelijkheden.

Tijdstip webinar
Het webinar wordt gegeven door Julian de Block van Freelance Factoring, begint om 15.00 uur en duurt maximaal 1,5 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Tip: op zoek naar nog meer inspirerende webinars tijdens de Global Entrepreneurship week? Kijk op de agenda en meld je aan.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord