Ik zoek een flexwerkplek 

Webinar SEO-teksten schrijven

26 augustus 2020

Twee SEO-specialisten lopen een bar binnen…

Zegt de één tegen de ander: ‘Wil je een biertje, pils, vaasje, wijntje, rode wijn, witte wijn, borrel, drank,
fris, sinas, cola, 7-up, …’

Argh, SEO. Wezenloos woordjes in een tekst douwen om ‘bovenaan in Google’ te komen. Meer is het niet. Toch?

‘SEO draait om trucjes’

Het is een opvatting waar Arjan Jonker zich al jaren tegen afzet. Ja, sinds zoekmachines er zijn, zijn er veel trucjes bedacht om bovenaan te komen. En telkens weer worden die trucjes afgestraft, omdat Google z’n algoritme verbetert.

Wat Google wil, is op iedere mogelijke zoekvraag het best mogelijke antwoord geven. Dáár moeten we met z’n allen naar streven. Klinkt dat als een ‘trucje’?

Inhoud van het webinar

In één zin: Arjan laat je stap voor stap zien hoe je een zoekwoordenanalyse vertaalt naar de ultieme doelgroepgerichte webtekst. Zo’n tekst die:

  1. Je beter vindbaar maakt in zoekmachines
  2. De juiste bezoekers naar je website trekt
  3. Zorgt dat die bezoekers vaker contact met je opnemen

Arjans methode is toepasbaar op alle soorten webteksten (zoals blog-, verkoop- en landingspagina’s). En om het spannend te maken, koos hij een ‘prikkelend’ onderwerp voor dit webinar: snurken. 😴

Arjan Jonker is gespecialiseerd in SEO-teksten schrijven. Met zijn tekstbureau Waardevolle Webteksten richt hij zich sinds 2013 exclusief op schrijven voor internet. Sindsdien heeft hij 10-tallen opdrachtgevers succesvoller gemaakt op internet, en 100-en cursisten getraind in webteksten schrijven.

Praktische informatie

Het webinar begint om 10.00 uur en duurt 1.5 tot 2 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Het webinar is gratis voor All-in leden van Het Ondernemerscollectief. Ben je geen lid van Het Ondernemerscollectief? Ook dan ben je welkom. Wij sturen je een factuur van € 95,- exclusief BTW voor jouw deelname. Of word per direct lid en je neemt gratis deel aan het webinar.

 


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord