Ik zoek een flexwerkplek 

Webinar: Succesvol online

16 november 2020

Hoe presenteer je jezelf en je onderneming online? Waar moet je rekening meehouden en hoe laat je een goede eerste indruk achter? In dit webinar maak je kennis met de vele facetten van online ondernemen. Het helpt je de eerste stappen te zetten en te bepalen wat bij jouw online profilering past. Van elk onderwerp op online gebied is een apart webinar te maken. In dit webinar bespreken we de basis van dit veelomvattende ondewerp.

Voor wie?

Voor elke zzp'er die meer wil weten over de mogelijkheden van online profilering en inzicht wil krijgen in de do's en dont's op dit gebied.

Welke onderwerpen bespreken we?

  • Welke online kanalen zijn interessant voor jou als ondernemer;
  • Hoe presenteer jij je online;
  • Waar moet een Facebook fanpage aan voldoen;
  • Hoe zorg je voor een professionele uitstraling (op LinkedIn);
  • SEO;
  • SEA.

Tijdstip webinar

Het webinar wordt gegeven door Martijn Pennekamp, oprichter van ikwordzzper.nl, begint om 14.00 uur en duurt maximaal 1,5 uur. Tijdens het webinar is er gelegenheid om via de chat vragen te stellen.

Tip: op zoek naar nog meer inspirerende webinars tijdens de Global Entrepreneurship week? Kijk op de agenda en meld je aan.


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord