Ik zoek een flexwerkplek 

ZZP Boost Event: Waar ligt jouw kracht als zelfstandig professional?

17 september 2020

Boost jouw zakelijke succes, je netwerk en jouw ondernemers skills, met het 3e ZZP BOOST EVENT!

Je kunt het event gratis bezoeken in Veghel op 17 september (inloop vanaf 13:00 uur), of deelnemen aan de livestream (vanaf 14:00 uur, vooraf aanmelden!)

Laat je inspireren door topsprekers Marc Lammers en Josette Dijkhuizen, onder leiding van dagvoorzitter Femke Rhouat. Zij gaan jou een boost geven met hun inspirerende verhalen.

Onderwerpen die aan de orde komen

Marc Lammers, internationaal Hockey Coach en motivator, gaat in op de gevolgen van de coronacrisis en laat zien hoe jij als ondernemer sterker uit deze crisis kunt komen. "Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus."

Jozette Dijkhuizen, hoogleraar ondernemerschapsontwikkeling en zelfstandig ondernemer, gaat in op de vraag hoe jij in deze samenleving als zelfstandig professional van toegevoegde waarde zijn voor jouw klant, jouw omgeving én voor jouzelf.

Aanmelden

Inschrijven voor het gratis event kan met de knop hieronder.
Je kunt het event ook via livestream volgen. Aanmelding is wel vereist.

 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van Martijn Pennekamp.

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord