Ik zoek een flexwerkplek 

Blogs

Op deze pagina vind je bijdragen, persoonlijke ervaringen en nieuws van zzp'ers of zzp-experts over allerlei onderwerpen. Heb jij een interessante blog die je met ons wil delen? Neem dan contact met ons op via info@ikwordzzper.nl.


 

Bedrijfsmiddelen, aftrekposten en belastingvoordeel in 2020

Martijn Pennekamp

Wanneer je als zzp’er middelen aanschaft voor je bedrijf, bijvoorbeeld een zakelijke MacBook Pro, een e-bike of een bureaustoel, dan is het verstandig goed te kijken hoe je hierbij het belastingvoordeel kunt maximaliseren. De overheid stimuleert zakelijke investeringen graag en heeft hiervoor verschillende fiscale regels opgesteld. In deze blog leg ik je uit op welke belastingvoordelen je kunt letten bij de aankoop van bedrijfsmiddelen en waarom het kan lonen om te besparen op bijvoorbeeld de aanschaf van een iPhone.

 

Lees verder
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 17
 
 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord