Ik zoek een flexwerkplek 

Black Friday bij Antagonist: extreme korting op webhosting!

Black Friday bij Antagonist: maak en host je website nu supervoordelig bij de beste hostingprovider van Nederland! Speciaal voor zzp'ers starten we een dag eerder. Van donderdag (22-11) tot en met Cyber Monday (26-11) 23:59 uur profiteer je van extreme kortingen op webhosting en domeinnamen.

Voor je succes als zzp'er is het enorm belangrijk dat je online goed vindbaar bent. Een snelle website en professionele e-mailadressen zijn daarbij onmisbaar. Rondom Black Friday regel je dat nu supervoordelig! Kies daarom voor Antagonist, al thuisbasis voor 40.000+ zzp'ers.

Maak je website nu met 60% korting op webhosting!

Profiteer van een compleet pakket inclusief domeinnaam, e-mail, gratis SSL en meer! Speciaal voor zzp'ers om gemakkelijk een website online te zetten, bijvoorbeeld met WordPress. In een paar klikken geïnstalleerd en eenvoudig te beheren.

De korting geldt op alle pakketten. Waar ga jij voor? Slim is perfect voor starters en beginnende websites. Wil je direct meerdere websites hosten, kies dan voor Plus. Van plan om een webshop te beginnen, dan is het Pro-pakket de beste keuze.

Ben je eruit? Bestel direct je webhosting en profiteer het eerste jaar van 60% korting! Bonus: pak nu de combi-korting op domeinnamen voor nog meer voordeel…

Claim je .NL-domeinnaam met 30% korting!

Een .NL-domeinnaam is de logische keuze voor zzp'ers van Nederlandse bodem. In zoekmachines scoor je beter, het straalt vertrouwen uit en meer mensen klikken erop. Daarnaast ook niet onbelangrijk: het staat professioneel in je communicatie, van visitekaartjes tot social media.

Combineer daarom je nieuwe webhostingpakket met de succesvolste domeinnaam voor Nederlandse websites. Nu met 30% korting! Zo heb je al voor slechts € 2,28 /mnd een jaar lang webhosting met een .NL-domeinnaam. Daarna is het volledig aan jou of je doorgaat. We brengen je natuurlijk tijdig op de hoogte als het verlengmoment eraan komt.

Korting op nieuwe extensies

Is je bedachte .NL-domeinnaam bezet of wil je iets unieks? Geen zorgen, er zijn genoeg alternatieven. Pakkende domeinnamen onthoud je makkelijker. Laat daarom zien dat je anders denkt dan de rest en kies voor een nieuwe extensie. Heb je bijvoorbeeld een (web)winkel, dan toon je met een .STORE-domeinnaam direct aan wat je verkoopt.

Tot Cyber Monday registreer je .STORE-, .ONLINE- en .WEBSITE-domeinen één jaar met 95% korting. Liever wat anders? Je krijgt ook 30% korting op 500+ andere nieuwe extensies. Kies bijvoorbeeld .AMSTERDAM, .FRL, .CLUB of één van de vele andere mogelijkheden. Doe vrijblijvend een domeinnaamcheck en ontdek of jouw naam nog vrij is.

Nog meer aanbiedingen!

Dit is nog niet alles! Benieuwd naar alle Black Friday-deals? Bekijk snel de aanbiedingen of neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor advies. We geven je niet één, maar vijf dagen de kans om je slag te slaan. Wacht alleen niet te lang, want de klok tikt ;-)

Terug naar overzicht

Jeroen Wolsink

Jeroen is Marketing Lead bij Antagonist, dat de webhosting en domeinnamen voor meer dan 40.000 ondernemers verzorgt. Antagonist biedt een compleet webhostingpakket inclusief domeinnaam, e-mail, SSL en meer! Klanttevredenheid staat op nummer één, met als resultaat ruim 3.700 positieve recensies. Zodoende is Antagonist de vertrouwde thuisbasis voor meer dan 100.000 websites!


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
[dev info]
Bootstrap: [XS] [SM] [MD] [LG]