Ik zoek een flexwerkplek 

Nieuws

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes uit de ondernemerswereld? Op deze pagina blijf je op de hoogte van wat er allemaal speelt op het gebied van freelancen, ondernemen en de zzp-markt.

7-4-2020
Firm24 schiet KvK te hulp met online inschrijven voor zzp’ers

Zelfs in deze moeilijke tijden zijn er nog ondernemers die kansen zien met een eigen bedrijf. Daarbij stuiten ze wel op een probleem, want vanwege de coronamaatregelen is het slechts in zeer beperkte mate mogelijk om bij de KvK een nieuwe onderneming in te schrijven. Daarom biedt Firm24 sinds kort een praktische oplossing: Online inschrijven van je eenmanszaak.

Bekijk meer nieuws
 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord