Ik zoek een flexwerkplek 

Ikwordzzper en Crowdsite geven zzp’ers een vliegende start

26 oktober 2020

Ikwordzzper.nl werkt sinds dit najaar samen met Crowdsite, de grootste ontwerp website van Nederland. Crowdsite gaat zzp’ers helpen bij het vormgeven van hun visuele identiteit, zodat zij zich nog succesvoller kunnen presenteren.

 

Fotobijschrift: Roel Masselink (links) en Martijn Pennekamp, oprichter van Ikwordzzper.nl, geven elkaar de ellebooggroet.

Vind je het als startende zzp’er moeilijk om bijvoorbeeld een goede bedrijfsnaam te bedenken? Of besteed je je tijd liever aan iets anders dan het ontwerpen van een logo? Dan ben je bij Crowdsite aan het juiste adres. Het platform is zo ingericht dat je eenvoudig wedstrijden kunt starten waar ruim 100.000 ontwerpers aan kunnen meedoen. Of laat deze ontwerpers jou inspireren over jouw nieuwe bedrijfsnaam.

Wat kan Crowdsite voor jou betekenen?

Crowdsite is er niet alleen voor het bedenken van een aansprekende bedrijfsnaam en ontwerpen van een pakkend logo. Ook voor andere klussen kan je hier terecht. Laat de ontwerpers jou helpen met een website ontwerp, het ontwerpen van bedrijfskleding of een app icon design. Bij Crowdsite is echt van alles mogelijk!

Hoe werkt Crowdsite?

  • Maak een briefing voor het ontwerp dat je wilt.
  • Informeer de ontwerpers; wat wil jij en welke stijl spreekt jou aan?
  • Start de wedstrijd.
  • Crowdsite publiceert de wedstrijd en maakt deze zichtbaar voor ruim 100.000 ontwerpers.
  • Ontvang professionele en op maat gemaakte ontwerpen die bij u passen.
  • Communicatie is de sleutel tot een goed ontwerp. Beoordeel de ontwerpen met sterren of begin een chat met de ontwerper

Gratis promotiepakket bij jouw eerste ontwerpwedstrijd

Ben je lid van Het Ondernemerscollectief? Dat komt goed uit, want dan profiteer je van een mooie actie! Bij Crowdsite krijg je een gratis promotiepakket bij de eerste ontwerpwedstrijd t.w.v. € 59,-! Zo krijg jij nog meer ontwerpen binnen die helemaal naar jouw wens en stijl gemaakt zijn! 

Profiteer nu van een gratis promotiepakket bij de eerste ontwerpwedstrijd t.w.v. € 59,-!  

Over Crowdsite

Crowdsite is begonnen als spin-off van een software bedrijf en is in 2009 opgericht door Roel Masselink. Al snel werd Crowdsite een succes en groeide uit tot de grootste ontwerp website van het land. Na veel testen en ontwikkelen werd Crowsite vanaf 2011 wereldwijd uitgerold. Het platform ondersteunt meerdere lokale valuta. Crowdsite is marktleider in Nederland en het grootste design platform van Europa.

Over Ikwordzzper

Wil jij starten als zzp'er? Met ikwordzzper.nl krijg je direct de antwoorden die je nodig hebt om succesvol van start te gaan als zzp'er! Onze missie? Het actief aanbieden van een compleet platform voor de oriënterende en startende zzp'er. Het doel is om jou als zzp'er nog beter voorbereid te kunnen laten starten en daarmee succesvoller te maken.

 

Terug naar overzicht


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord