Ik zoek een flexwerkplek 

Over ons

Welkom op ZZP Flexwerkplek. Dit platform is een onderdeel van startersplatform www.ikwordzzper.nl, het meest bezochte platform voor startende ondernemers. Hier kunnen zij alle informatie vinden om succesvol te kunnen starten.

Wat doen wij?

Onze flexplekken staan voor jou klaar om jou bij te staan tijdens of na de start van jouw onderneming. Je kunt met gemak zoeken naar een flexwerkplek bij jou in de buurt door te zoeken naar een flexplek in jouw regio. Kun je er geen vinden of heb je een vraag? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons contactformulier.

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Een flexibele werkplek
  • Presentatie ruimte
  • Training ruimte
  • Ons zzp netwerk in jouw regio

Ben jij op zoek naar een flexwerkplek als zzp'er? Zoek een flexplek bij jou in de regio!

 


 
zzpflexwerkplek.nl is een initiatief van startersplatform ikwordzzper.nl

x

Bedankt voor je interesse in deze download. Wij hebben deze download beschikbaar gesteld via zzpmodelovereenkomsten.nl, je kunt jezelf daar gratis aanmelden, online het model invullen, online ondertekenen en bewaren. Klik hier om jezelf gratis aan te melden.
Volg deze link om het door jouw opgevraagde item in te kunnen zien.

Om een bestand te kunnen downloaden of in te kunnen zien, moet je ingelogd zijn. Login of registreer jezelf gratis!
Log in om de download te openen.
Vul onderstaand jouw mailadres in en ga akkoord met de voorwaarden om jouw download te kunnen openen.
Wij en door ons geselecteerde partners gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we je de beste ervaring op onze website bieden. Als je doorgaat met het gebruik van deze site, gaan we ervan uit dat je hiermee akkoord bent. akkoord